Stadswandeling

Voor de zending organiseren we stadswandelingen door Delft. Als u een leuk uitje naar Delft zoekt met bijvoorbeeld vrienden, familie of uw kerkenraad is dit misschien wat voor u! In deze wandelingen nemen we u mee langs bekende en minder bekende hoogte- en dieptepunten uit de Delftse geschiedenis.

We beginnen bij de kerk (de Gereformeerde Gemeente), en na afloop is het mogelijk om daar ook uw meegebrachte lunch te nuttigen. Koffie en thee worden verzorgd. Als u met de auto komt, raden wij u aan te parkeren in de Marktgarage.

Wanneer: de nieuwe zaterdagochtendwandelingen zullen zijn op 11 mei en 13 juli. Inloop met koffie en thee om 9.30 uur en om 10.00 uur begint de wandeling.

De eerstvolgende donderdagavondwandeling is op 25 april. Dan is de inloop om 19.00 uur en begint de wandeling om 19.30 uur.

Duur: ongeveer 1,5 uur
Aanmelding: Janine Ridderhof (06-51544397)
Kosten: vrijwillige bijdrage voor de zending

Een paar aanraders als u ook de middag in Delft door wilt brengen: de Oude- en Nieuwe Kerk, Museum Prinsenhof, De Porceleyne Fles (buiten het centrum, goed bereikbaar met de auto) en het Science Centre.